Ben presents a Congressos internacionals i noves publicacions

Actualitat

Un dels pilars del projecte d’Escoles Sentinella és el retorn dels resultats a la comunitat educativa, l’administració pública i la comunitat científica. En relació amb aquest últim col·lectiu, l’equip investigador del projecte va participar a principis de setembre a la XLI Reunión Anual de la Sociedad Española de Epidemiología i XVIII Congresso da Associação Portuguesa de Epidemiologia. El congrés es va celebrar a Porto (Portugal) i la Fabina Ganem i l’Andreu Colom del CEEISCAT van presentar les conferències Vigilancia sindrómica de virus respiratorios y ausencias escolares en una red centinela de escuelas i Red de Escuelas Centinela: Experiencia de vigilancia de Covid-19 en entorno escolar con métodos mixtos respectivament, les quals van tenir molt bona acollida entre el públic assistent. 

 

També, Escoles Sentinella va estar present el passat 23 d’octubre a la XXI Jornada vacunes i profilaxi CAMFiC: Nova era, noves vacunes, noves estratègies. En aquesta jornada organitzada per la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, el Toni Soriano va presentar la conferència titulada “Sistemes d’Escoles Sentinella” fent un repàs dels resultats obtinguts durant els primers tres anys de projecte entorn la vacunació, especialment pel que respecta a l’acceptabilitat. 

 

Durant els darrers mesos també hem publicat els següents articles a revistes científiques indexades: Determinants of school absences due to respiratory tract infections among children during COVID-19 pandemic: A cross-sectional study of the Sentinel Schools Network i Impact of the COVID-19 pandemic on the psychological well-being ofadolescents by gender identity. 

Amb aquesta notícia us volem fer partícips d’aquestes publicacions ja que són fruit de la col·laboració i treball amb i per la comunitat educativa. 

Podeu consultar les publicacions i congressos a: https://escolessentinella.cat/publicacions-2/ 

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu