Ampliem el repositori d’activitats de Recerca Participativa

Actualitat

Des del mes passat, els centres educatius teniu disponibles més de 12 activitats noves al repositori d’activitats de la pàgina web d’Escoles Sentinella. El repositori integra activitats de diferents organitzacions referents en la promoció de la salut i que l’alumnat pot seleccionar per dissenyar els seus plans d’acció personalitzats després de dur a terme una diagnosi mitjançant recerca participativa. Entre d’altres, podeu trobar activitats per treballar la prevenció del consum de drogues (“Jo Controlo”) i l’addicció a les pantalles (“On-Off”), del programa de promoció de salut mental Sana Ment. Del programa de prevenció de malalties infeccioses per via aèria, que recentment hem anomenat InfACCIÓ, podeu trobar activitats per treballar com contrastar informació sobre malalties infeccioses i la seva transmissió (“Descobrint els perfils professionals implicats en la gestió d’una pandèmia”) i sobre la conscienciació entorn la vacunació (“Immune”).

Des del Living Lab de Salut d’IrsiCaixa treballem contínuament per incrementar les activitats que oferim des del repositori. Si en voleu proposar d’altres estarem encantades de comptar amb les vostres aportacions (ens les podeu fer arribar a livinglab@irsicaixa.es)!

Per facilitar la implementació de la recerca participativa, durant el mes de gener i febrer, s’han dut a terme 4 tallers de capacitació i cinc reunions de seguiment que tenen com a objectiu compartir experiències i resoldre dificultats, amb altres docents i el Living Lab, en relació a les activitats de la recta final del curs. Si durant aquest període teniu algun dubte o necessitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu