Continua el Cicle de Xerrades!

Actualitat

Com sabeu, aquest cicle de xerrades neix de la demanda prèvia per part dels centres de la xarxa i el compromís de l’equip investigador, per tal de complementar les activitats del projecte i afavorir el coneixement dels temes més rellevants entorn la salut pública.

Durant el tercer trimestre podrem gaudir d’una nova sessió a càrrec del Toni Soriano, pediatre de la Vall d’Hebron, qui ens parlarà del virus respiratori sincicial (VRS) i sobretot de les vacunes disponibles tan per infants com per embarassades. A més aquesta xerrada es compaginarà amb un estudi d’acceptabilitat de la vacuna dirigit a dones d’entre 18 a 45 anys del qual rebreu més informació ben aviat.

També, l’equip del Living Lab de Salut d’IRSICaixa realitzarà durant el mes de maig una xerrada destinada a apropar la metodologia de recerca participativa a la comunitat docent de les escoles de la Xarxa. Durant el mateix mes, L’equip de Gestió i Anàlisi de Dades (GAD) del CEEISCAT aproparà a estudiants de batxillerat i cicles formatius les implicacions i aspectes principals de l’anàlisi de dades.

El darrer bloc de presentacions girarà entorn la salut sexual. De la mateixa manera que es va fer durant el primer trimestre, la xerrada permetrà a l’alumnat major de 14 anys resoldre dubtes sobre pràctiques sexuals o aprendre recursos existents per a la prevenció de les ITS. A més a més, durant el mes de juliol es farà una sessió extraordinària per a docents i famílies, per apropa-los la realitat de les ITS en adolescents i joves.

Els formularis per inscriure-us a les diferents xerrades els rebreu abans de cadascuna de les sessions i seran comunes per tots els centres de la Xarxa. Tot i això, si algun centre té interès específic en alguna de les sessions, ens podeu escriure i mirarem d’adaptar les dates, horaris i formats a les vostres necessitats.

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu