Tornem-hi!

Actualitat

L’equip de camp encarregat de la recollida de mostres biològiques del projecte Escoles Sentinella estem de tornada!

En primer lloc, volíem saludar-vos i agrair-vos la vostra participació en el projecte durant el curs passat. Sense vosaltres aquest projecte no hagués estat possible, moltes gràcies a tots/es per la implicació, l’esforç i tracte rebut!

Sabem que encara estem en una situació complicada i plena de incerteses, però també creiem que ens trobem en un moment de reptes i oportunitats tant investigadors/es com alumnat, professorat, personal del centre i famílies. Junts podem seguir treballant junts i avançar en la millora del coneixement sobre la COVID-19 i en la seva prevenció en l’entorn educatiu.

Per tot això, us animem a continuar participant com a co-investigadors/es en aquest projecte de recerca, i als que encara no ho heu fet, animar-vos a fer-ho!

Aquest any, l’equip de camp es desplaçarà als centres educatius que ja van participar durant el curs 2020-2021 per realitzar la recollida de mostres biològiques al principi i al final de curs. Es farà, com a l’inici del projecte, un test ràpid d’anticossos i una PCR nasal.

Per als centres educatius que s’incorporen aquest curs, primer de tot donar-vos la benvinguda! Inicialment, no està previst anar al vostre centre a recollir mostres biològiques, només ho farem si la situació epidemiològica i necessitats del projecte així ho requereixen. Qüestionaris bio-conductuals, recerca participativa, seguiment de la transmissibilitat, i avaluació de les característiques ambientals al centres, són altres de les intervencions que es faran per tal de generar més coneixement sobre la COVID-19. Moltes gràcies per participar com a co-investigadors/es en aquest projecte de recerca!

Compartim amb vosaltres unes fotos del nostre pas per alguns dels centres participants durant el curs passat.

Amb ganes de tornar a veure’ns i treballar amb vosaltres!

Fins aviat!

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu