Participem en la 28a Setmana de la Ciència

Actualitat

Del 10 al 19 de novembre es va celebrar la 28a Setmana de la Ciència a tot Catalunya, i l’equip d’Escoles Sentinella hi va participar en una sessió molt especial a l’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP) del Campus de Can Ruti a Badalona. 

Membres del CEEISCAT van apropar l’epidemiologia a estudiants de batxillerat de diferents centres educatius. Durant la jornada es van repassar els conceptes bàsics de l’epidemiologia, destacant el potencial que tenen les dades, com i on obtenir-les i de quina manera es pot obtenir evidència científica amb elles. Per part de l’equip d’Escoles Sentinella, hi van participar epidemiòlegs, estadístics, experts en anàlisis de dades així com en comunicació. 

L’alumnat que hi va assistir, provinent de diferents centres educatius, va poder conèixer també la problemàtica de les fake news científiques, participant de manera interactiva en un petit concurs en directe. 

Aquests actes s’engloben en les accions complementàries que es duen a terme a Escoles Sentinella amb la voluntat d’apropar la ciència a la ciutadania, formant els i les joves en un esperit crític amb base científica davant la gran quantitat de dades que ens envolta. 

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu