LaRaftingCompany i La Massa Teatre oferiran descomptes amb el Carnet de Participant

Actualitat

A partir d’aquest mes de febrer comptem amb la participació de dues entitats col·laboradores en el projecte Escoles Sentinella. Es tracta d’una petitat empresa dedicada als esports d’aventura La Rafting Company situada a Sort i del Teatre La Massa situat a Vilassar de Dalt. Aquestes dues entitats s’afegeixen al projecte com a entitats col·laboradores oferint avantatges associats al Carnet de Participant.  

El Carnet de Participant és un carnet acreditatiu que rep cadascuna de les persones que hagi participant en el projecte Escoles Sentinella amb el qual es podran identificar i tenir accés a una sèrie d’avantatges: participar en el Sorteig mensual d’una entrada doble a un centre d’oci i lleure de Catalunya o accedir a descomptes de les entitats col·laboradores. 

Entitats col·laboradores

 

logo de La Rafting CompanyLa Rafting Company (Sort) oferirà a partir d’ara un 15% de descompte en les seves activitats com ara ràfting, barranc, caiacs o rutes en raquetes entre altres. Tots els detalls d’aquest avantatge es poden consultar en aquesta pàgina.  

 

D’altra banda, La Massa Teatre oferirà un 15% de descompte en el preu de les entrades de la programació estable i un descompte en el preu de l’entrada del Cicle Gaudí de Cinema (preu amb descompte 3.50€). Tots els detalls d’aquest avantatge es poden consultar en aquesta pàgina.  

 

Com s’accedeix als descomptes?

Per tal d’accedir als descomptes de les entitats col·laboradores del projecte Escoles Sentinella només caldrà presentar el Carnet de Participant com a títol acreditatiu de participació en el projecte. L’entitat col·laborada aplicarà el descompte corresponent a la persona titular del Carnet. Si encara no tens el teu carnet t’hauràs de posar en contacte amb la direcció del teu centre per sol·licitar-lo, totes les persones que hagin respost l’enquesta inicial del projecte són elegibles d’obtenir el Carnet de Participant i per tant podran accedir a aquests descomptes.

 

➡ Vols convertir-te en Entitat Col·laboradora? Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari i t’informem

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu