IV Congrés d’Escoles Sentinella

Actualitat

El passat dia 7 de juny es va celebrar el IV Congrés d’Escoles Sentinella al Museu de la Ciència CosmoCaixa. L’acte va ser tot un èxit gràcies a la participació de 10 centres educatius de la Xarxa d’Escoles Sentinella de Catalunya, provinents d’arreu del territori català, les representants dels Departaments de Salut i Educació, i l’equip investigador del projecte.

En total van assistir-hi 270 alumnes i docents, que van exposar al públic assistent les iniciatives de models de prevenció i promoció de la salut més integrals, sistèmics i participatius que havien treballat al llarg del curs en el marc del projecte. Aquestes iniciatives giraven entorn de la promoció de la salut mental o de la prevenció de malalties infeccioses. L’acte també va servir per compartir espai i crear debat entre la comunitat educativa, la científica i les institucions.

Volem agrair molt sincerament a totes les persones que hi vau ser, però també fer extensiu l’èxit d’aquest congrés a totes les persones involucrades en el projecte i que no hi vau poder assistir.

 

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu