Fem l’última recollida de mostres del curs

Actualitat

El passat 20 d’abril va començar l’última intervenció de recollida de mostres biològiques del curs 2021-2022. El nostre equip de camp s’ha traslladat fins a l’Institut Antoni Pous (Manlleu), el Col·legi Lestonnac (Barcelona), l’Institut Consell de Cent (Barcelona) i l’Escola Vedruna Escorial (Vic). Continuarem amb el mostreig a l’Escola Campclar (Tarragona), l’Escola Madrenc (Vilablareix) i l’Institut Escola Els Pinetos (Ripollet) fins al 17 de maig. 

Aquesta darrera intervenció de recollida de mostres biològiques del curs es porta a terme en les escoles que participen en el projecte Escoles Sentinella des de l’inici i és molt rellevant fer aquesta presa de mostres per poder fer una comparativa amb els resultats de principi de curs i del curs passat pel que fa a nombre i percentatge tant de casos positius de COVID-19 com  presència d’anticossos de les persones participants. 

Els resultats obtinguts d’aquesta intervenció es presentaran al congrés de final de curs que es portarà a terme el pròxim 2 de juny. A més a més, durant el primer trimestre del pròxim curs des del projecte farem un retorn les escoles explicant-los els resultats en format d’infografia com ja vam fer el curs passat. 

Agraïm tota la implicació i esforç, i animem a tota la comunitat educativa a realitzar l’enquesta bio-conductual per tal de seguir co-investigant amb nosaltres i que junts puguem aconseguir més informació sobre la COVID-19 a les escoles i instituts. 

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu