Fem l’entrega del premi del Sorteig de Participant

Actualitat

En els darrers dies hem fet l’entrega del premi del sorteig del Participant dels mesos de febrer i març entre totes les persones participants del projecte. El premi ha consistit en dues entrades dobles pel parc d’atraccions del Tibidabo, a l’Àrea Panoràmica i la pujada i baixada amb el Funicular del Tibidabo.

L'edició del sorteig de febrer la va guanyar Nieves López, una docent de l'Escola Joaquim Ruyra de l'Hospitalet de Llobregat

 

L’edició del sorteig de febrer la va guanyar Nieves López, una docent de l’Escola Joaquim Ruyra de l’Hospitalet de Llobregat

 

L’edició del sorteig de març la va guanyar l’Ona Garrido, una alumna de P4 de l’Escola Tecnos de Terrassa

 

El Sorteig d’Escoles Sentinella és una manera que tenim des del projecte d’agrair la participació en el projecte tant d’alumnes com de professorat i del personal no docent. Cada mes, des de desembre i fins al maig, es tria de manera aleatòria a una persona participant del projecte per ser la guanyadora d’una entrada doble a un centre d’oci i lleure de Catalunya. Al desembre i al gener ha sigut Port Aventura World, durant els mesos de febrer i març es farà el sorteig d’entrades al Parc d’atraccions del Tibidabo i durant els mesos d’abril i maig es farà l’entrega d’entrades dobles per al Zoo de Barcelona.   

  

Per poder participar als pròxims sortejos cal estar en possessió del Carnet de Participant o ser elegibles de posseir-lo, és a dir, només cal ser participant actiu del projecte Escoles Sentinella. La resolució del sorteig mensual es comunica via correu electrònic a totes les direccions dels centres que participen, així com a la persona que ha resultat guanyadora.   

  

Podeu consultar totes les condicions del sorteig a la pàgina de Promocions.  

  

Enhorabona a les dues persones guanyadores i molta sort a la resta per al pròxim sorteig! 

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu