Comença la segona fase del Projecte d’Escoles Sentinella, la Xarxa continua!

Actualidad

La Xarxa d’Escoles Sentinella de Catalunya comença una nova etapa amb nous objectius, activitats i amb voluntat de créixer. Nascuda l’any 2020 fruit de la necessitat de descriure i proposar millores en relació a l’impacte de la Covid-19 als entorns escolars, durant aquests anys hem consolidat la Xarxa, mostrant els beneficis de la col·laboració entre la comunitat educativa i científica. Els resultats obtinguts evidencien com d’essencial és seguir treballant per la prevenció i promoció de la salut.

Després dels darrers anys marcats per la pandèmia de la COVID-19 fem un pas més enllà, però sense oblidar-nos de l’aprenentatge que ha suposat l’epidèmia, i per això els eixos principals del projecte giren entorn la salut mental i les malalties infeccioses. L’essència de la Xarxa, però, segueix amb la comunitat educativa i científica exercint com a co-investigadors mitjançant la recerca participativa.

En aquesta nova etapa que tot just comencem, volem respondre a les millores que ens heu anat suggerint durant els darrers anys. Per exemple, els i les docents implicades podran participar a les activitats del projecte com a formació reconeguda pel Departament d’Educació. També, s’han preparat més tallers, repositoris d’activitats i altres materials complementaris per tal que qui ho desitgi pugui aprofundir en els diferents aspectes que es treballen al projecte.

Podeu trobar més informació del projecte a la web www.escolessentinella.cat, i per resoldre dubtes ens podeu escriure a info@escolessentinella.cat.

Per acabar, us animem a participar en aquesta nova fase, i per això els centres educatius que ho desitgin ens poden escriure per a formalitzar la inscripció. També, com que aquest proper curs obrim més places, si coneixeu altres centres que s’hi vulguin sumar en podeu fer difusió i posar-los en contacte amb nosaltres.

L’Equip d’Escoles Sentinella

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menú