Entreguem els premis del Sorteig del Participant

Actualitat

Durant el mes de gener hem fet l’entrega del premi del sorteig dels mesos de desembre i de gener entre totes les persones participants del projecte. El premi ha consistit de dues entrades dobles per Port Aventura World.  

La edició del sorteig de gener la va guanyar Toni Graus, un alumne de l’Escola Vedruna l’Escorial a Vic.

L’edició del sorteig de desembre la va guanyar Toni Graus, un alumne de l’Escola Vedruna l’Escorial a Vic.

L’edició del sorteig de gener la va guanyar Sandra Escolà, una professora de l'Institut Torre Vicens a Lleida.

L’edició del sorteig de gener la va guanyar Sandra Escolà, una professora de l’Institut Torre Vicens a Lleida.

El Sorteig d’Escoles Sentinella és una manera que tenim des del projecte d’agrair la participació tant d’alumnes com de professorat i del personal no docent. Cada mes, des de desembre i fins al maig, es tria de manera aleatòria a una persona participant del projecte per ser la guanyadora d’una entrada doble a un centre d’oci i lleure de Catalunya. Al desembre i al gener ha sigut Port Aventura World, durant els meseso de febreri març es farà el sorteig d’entrades al Parc d’atracción del Tibidabo i durant els mesos d’abril i maig es farà l’entrega de entrades dobles per al ZOO de Barcelona.  

Per poder participar als pròxims sortejos només cal estar en possessió del Carnet de Participant o ser elegibles de posseir-lo, és a dir, només cal ser participant actiu del projecte Escoles Sentinella. La resolució del sorteig mensual es comunica via correu electrònic a totes les direccions dels centres que participen, així com a la persona que ha resultat guanyadora.  

Podeu consultar totes les condicions del sorteig a la pàgina de Promocions. 

Enhorabona a les dues persones guanyadores i molta sort a la resta per al pròxim sorteig! 

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu