Fem l’entrega del premi del Sorteig de Participant

Actualitat

En els darrers dies hem fet l’entrega del premi del sorteig del Participant dels mesos de abril i maig entre totes les persones participants del projecte. El premi ha consistit en dues entrades dobles per al Zoo de Barcelona.

Imatge guanyador del sorteig d'abril i la seva mare.

 

L’edició del sorteig d’abril la va guanyar l’Anouarv Oushhain, un alumne de 6è de Primària de l’Escola Campclar de Tarragona

Imatge de la guanyadora del sorteig de maig

 

L’edició del sorteig de març la va guanyar la Judith Palacios Canada una alumna de Cicles Formatius de l’Escola Vedruna de Vic

 

El Sorteig d’Escoles Sentinella és una manera que tenim des del projecte d’agrair la participació en el projecte tant d’alumnes com de professorat i del personal no docent. Cada mes, des de desembre i fins al maig, s’ha triar de manera aleatòria a una persona participant del projecte per ser la guanyadora d’una entrada doble a un centre d’oci i lleure de Catalunya. Al desembre i al gener ha sigut Port Aventura World, durant els mesos de febrer i març ha estat dues entrades al Parc d’atraccions del Tibidabo i durant els mesos d’abril i maig hem fet l’entrega d’entrades dobles per al Zoo de Barcelona.   

  

Amb aquestes dues últimes entregues concloem aquest segon curs del projecte Escoles Sentinella. Volem aprofitar per agraïr la col·laboració i participació de totes les persones implicades. Junts fem escola, junts fem Escoles Sentinella. 

 

Enhorabona a les dues persones guanyadores! 

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu