Comencen els primers desplaçaments a les Escoles participants!

Actualitat

Els dies 20, 21 i 22 de setembre l’equip de camp i el personal d’administració del projecte Escoles Sentinella es van desplaçar a l’escola Campclar de Tarragona per donar suport en la realització de les enquestes bio-conductuals que els participants del projecte ompliu dos cops durant el curs.

Malgrat que sabem que el qüestionari pot ser una mica llarg, i que alguna pregunta pot ser complexa de respondre , creiem que l’acollida rebuda i l’experiència viscuda va ser molt bona i enriquidora. Tant la implicació del personal del centre i de les famílies que anaven a fer les enquestes, com la de les mares i/o acompanyants que es quedaven per ajudar en les traduccions, van ser elements clau perquè les enquestes es poguessin realitzar amb èxit. Moltes gràcies per tot!

Animen a la resta de persones participants de totes les escoles i instituts Sentinella a continuar realitzant el qüestionari per tal d’obtenir més informació sobre la COVID-19!

La pròxima visita als centres per part de l’equip de camp serà ja per començar amb la recollida de mostres biològiques. Ens veiem aviat!

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu