Comencem amb els mostrejos del curs 2021-2022 amb moltes ganes!

Actualitat

El 15 d’octubre l’equip de camp del projecte Escoles Sentinella encarregat de la recollida de mostres biològiques es va desplaçar als centres educatius participants per iniciar de nou el mostrejos. Com a l’inici del projecte el curs passat, es va realitzar un test ràpid d’anticossos mitjançant una petita punció al dit i una PCR nasal.

Aquest curs hem començat per l’Institut Consell de Cent a Barcelona, seguit de l’Escola Campclar a Tarragona, i l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu. Ben aviat anirem a l’Escola Madrenc de Vilablareix, l’Escorial de Vic, Lestonnac de Barcelona i Els Pinetons de Ripollet. Continuarem amb la recollida de mostres fins al 17 de novembre.

Hem tingut una molt bona acollida als centres als que hem anat i tots els participants del projecte, tant personal docent, com no docent i alumnat, han estat molt col·laboradors amb les proves que hem realitzat. 

Agraïm tota la implicació i esforç, i animen a tots els participants de les escoles i instituts Sentinella a fer el qüestionari bio-conductual, per tal de seguir co-investigant i obtenir més informació sobre la COVID-19!

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu