Comencem a repartir els sensors Dioxcare pels centres participants!

Actualitat

Per tal de mostrar el nostre agraïment per l’esforç i bona predisposició dels participants a col·laborar en aquest projecte tant complex, regalem un sensor Dioxcare a cada un dels centres participants. D’aquesta manera podran avaluar els nivells de CO2 a totes les aules i espais comuns dels centres. Juntament amb el sensor es fa arribar una guia per a docents i estudiants preparada pel grup de Recerca participativa (IrsiCaixa) amb un seguit d’activitats per tal que es pugui treballar allò que més interessi.

El sensor detecta els nivells de CO2 de l’entorn in situ a través del principi d’absorció de fonts de llum infraroja (NDIR). A més a més, mostra la temperatura ambient i la humitat relativa. El dispositiu permet fins a 999 grups de registre i la seva descàrrega en format PDF.

La setmana del 8 de novembre els tècnics ambientals d’ISGlobal van visitar l’Institut Lauro (Bellavista) i l’Escola Germanes Bertomeu (Mataró) per fer l’avaluació ambiental. Durant la visita van aprofitar per entregar els primers sensors de regal als centres. De moment només hem rebut 9 aparells dels 23 que han d’arribar per entregar a la resta de centres participants del projecte Escoles Sentinella. A mesura que anem rebent els que falten us el farem arribar el més aviat possible!

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu