Arriba l’enquesta de final de curs

Actualitat

El segon curs del projecte Escoles Sentinella està arribant a la seva fi i és el moment de realitzar l’enquesta de final de curs. Es tracta d’un moment molt important pel projecte perquè aquesta segona enquesta és la que ens permetrà comprar els resultats de l’enquesta de principi de curs per poder avaluar l’evolució de la pandèmia als centres escolars que hi participen.   

Cada persona que ja participa en el projecte haurà rebut al seu correu electrònic un enllaç on poder respondre l’enquesta. La duració aproximada del qüestionari és de 20 minuts i les preguntes se centren en els coneixements, actituds i conductes associades la COVID-19.   

Aquesta enquesta és també el moment en què es poden sumar nous i noves participants, és a dir, aquest qüestionari està obert a tota la comunitat educativa que pertany a una de les 23 Escoles Sentinella. Cada resposta compta i totes les persones participants són agents actius del projecte.   

S’han repartit a tots els centres participants uns cartells amb un codi QR que es podrà escanejar perquè els nous i noves participants puguin accedir directament al qüestionari. 

Recordem que les persones participants a partir de 16 anys podran contestar les preguntes directament mentre que les enquestes dirigides a menors de 16 anys hauran de ser respostes pels familiars a càrrec (mares, pares o tutors/es legals). 

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu