Activitats complementàries

Actualitat

El compromís de l’equip del projecte és oferir als centres de la Xarxa activitats, materials i acompanyament relacionat amb les temàtiques rellevants en salut pública que conformen els eixos principals del projecte. Per això, durant al curs es va oferir una xerrada sobre l’estreptococ a familiars o docents d’Escoles Sentinella i que va córrer a càrrec del Dr. Toni Soriano, pediatre de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i membre de l’equip investigador d’Escoles Sentinella. També, es va realitzar una xerrada-taller de salut sexual i joves de Catalunya, en la que es van inscriure 147 alumnes de la Xarxa i va ser dinamitzada per membres del CEEISCAT.

 

L’equip investigador del projecte també està acompanyant tres treballs de recerca, un sobre acceptabilitat i falsos mites sobre la vacunació, un sobre la creació d’una infraestructura de dades amb R Studio i Shiny Server, i un sobre ventilació, CO2 i infeccions virals. Aprofitem per desitjar molts ànims i força a les alumnes responsables dels treballs de recerca!

En darrer lloc, recordar que el fet de formar part de la Xarxa i aplicar les guies de recerca participativa, permet a les docents accedir a recursos propis o d’altres entitats entorn a les malalties infeccioses o la salut mental.

 

Subscriu-te i no et perdis cap novetat del projecte!

Menu